Bliss Balls

bliss balls met gehydrolyseerd vis collageen poeder
Bereidingstijd: 25 minuten / 10 stuks / Categorie: Snack

Voorbereiding

  1. Ontpit de dadels en laat ze 10 minuten weken in warm water.
  2. Doe de collageen, havermout, cashewnoten, cacaopoeder en chiazaad in de keukenmachine en mix in een paar minuten fijn.
  3. Giet de dadels af en voeg deze samen met de agavesiroop en pindakaas toe aan de keukenmachine en mix nog een paar minuten tot een brokkelige massa.
  4. Rol 10 balletjes met je handen van het deeg en rol ze door de kokosrasp.
  5. Zet de balletjes een halfuurtje in de koelkast om hard te worden. Enjoy!

Je kan de balletjes een aantal dagen bewaren in de koelkast, maar invriezen kan ook. Zo heb je de komende tijd een heerlijke gezonde snack bij de hand.

Ingrediënten

  • 16 gram Puur Marine Collageen
  • 50 gram havermout
  • 50 gram (ongebrande) cashewnoten
  • 1 eetlepel rauwe cacao poeder
  • 100 gram dadels
  • 20 gram agavesiroop of honing
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 15-20 gram kokosrasp