VITSEA staat voor ‘VITALITEIT UIT DE ZEE’

”Wij streven naar een assortiment van producten afkomstig uit de zee. Onze focus ligt hierbij op het bevorderen van de vitaliteit en natuurlijke schoonheid. Wij willen je laten stralen van binnen en van buiten.”

Ons verhaal

HET FAMILIE BEDRIJF VITSEA BEGINT OP URK

Een slimme samenwerking van ervaring, creativiteit en wetenschap

VITSEA is eind 2021 opgericht. Een van de aandeelhouders van VITSEA is oprichter van het Urker visbedrijf Sea Frozen. Zijn jarenlange ervaring en connecties binnen de branche zorgen voor een breed netwerk van grondstof leveranciers. Dit maakt dat wij kwaliteit en transparantie kunnen garanderen.

Wij werken met duurzame, vertrouwde ingrediënten. Ook voor onze verpakkingen streven wij naar de meest duurzame opties die tevens de producten optimale bescherming bieden.

VITSEA heeft als missie om zo min mogelijk te verspillen van wat de natuur ons biedt. Vanuit de reststromen van de vis worden kwalitatieve producten gemaakt die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het bevorderen van de vitaliteit en natuurlijke schoonheid. Niet voor niks betekend VITSEA ”vitaliteit uit de zee”. Want wie wil er nou niet stralend ouder worden?!

Jan Kramer

DGA Sea Frozen BV

Als eigenaar van Sea Frozen ben ik de aanjager van VITSEA. Sea Frozen levert voor een deel de grondstoffen voor de voedingssupplementen. Mijn jarenlange ervaring in de branche biedt dat wij: Transparantie kunnen geven in het proces. Weten waar onze grondstof vandaan komt en daarmee kwaliteit van de producten kunnen garanderen.

 

Guus Vermeulen

MD, PhD

Ik ben vanuit mijn medische achtergrond gegrepen door de aantoonbare effecten van viscollageen op het lichaam. Ik heb uitgebreid de literatuur bestudeerd, waar dit effect duidelijk naar voren komt. Dit heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik al enige tijd dagelijks viscollageen gebruik. Voor mij zelf zijn de positieve effecten op mijn huid duidelijk zichtbaar; ook anderen beamen dat.